APLACE

Work at APLACE

Here’s a list of our open positions. If we don’t have any jobs listed, you’re always welcome to send your resumé to work@aplace.com or drop by one of our stores.

Vill du praktisera hos oss?

Vi är alltid intresserade av att få kontakt med drivna personer som delar vårt intresse för mode och retail. En praktikant hos oss får en bra inblick i hur vår verksamhet fungerar och en chans att fördjupa sig inom sitt specifika område.

Söker du praktik inom ekonomi?

Vi söker engagerade och noggranna personer som vill praktisera hos oss och hjälpa till med ekonomi, bokföring och administration. Vi sitter i fina lokaler på Mariatorget i Stockholm och som praktikant hos oss får du en bra inblick i hur vår verksamhet fungerar. Du bör kunna praktisera minst 50% under 10 veckor. Är du t.ex. student inom ekonomi och delar vårt intresse för mode och retail, så är du mer än välkommen att ansöka genom att skicka ditt CV och personligt brev till kalle@aplace.com

 

Söker du praktik inom e-handel eller digital marknadsföring?

Vi tar gärna emot praktikanter som studerar e-handel, digital marknadsföring, sociala medier, digital kommunikation eller webbanalys. Du bör kunna praktisera under minst cirka 10 veckor. Välkommen med din ansökan till kristian@aplace.com

 

Vi söker fler modeller till vår webbshop

De vi söker bör bo i Stockholmsområdet och vara tillgängliga för extrajobb några timmar i veckan. Fotograferingen sker i vår fotostudio på Södermalm. Ansök genom att skicka ett mail med några bilder på dig själv till work@aplace.com.